О нама

Историја предузећа

Ц-Стар Индустриал Лимитед основана је 2000. године у Схензхену. У протеклој деценији смо се специјализовали за дизајн, истраживање и производњу висококвалитетних додатака за игре и одрастали заједно са нашим добављачима, купцима, агентима и корисницима, који су усмерени на технолошке иновације и производњу што је изазвало дубок ефекат у индустрији игара.

16-годишње домаће и глобално трговинско искуство ојачало је наше самопоуздање да бисмо проширили тржиште иновативнијим производима. Стога, како би ишли у корак са брзим развојем трговачке индустрије, Ц-Стар се током 2015. године упутио у истраживање и производњу Смарт Баланце скутера под марком АЛУЦАРД, који се од тада показао као најпродаванији спортски производ!

Представљање производа

Са великом способношћу дизајнирања и производње, модернизованим производним линијама, машином за бризгање и другом напредном пратећом опремом, Ц-СТАР је у стању да прихвати и произведе ОЕМ и ОДМ наруџбе за разне врсте прибора за игру, скутера за само-балансирање и слично. Просечно развијамо преко 2 нова производа месечно да удовољимо тржишту ажурирања и потребама корисника. Главни производи којима се сада бавимо укључују: додатна опрема за паметни телефон и игре, као и скутер за балансирање и 3Д ВР слушалице, ови предмети готово покривају станицу за игре у домаћинству, ПСП, паметни телефон, ТВ, ПЦ, 3Д ВР, итд., Који доносе боље искуство производа за кориснике! Наши производи прате тренд ове индустрије и ажурирају се у складу са потребама тржишта и потрошача. Добар квалитет и углед довели су Ц-СТАР бројне купце из САД-а, југоисточне Азије, Блиског Истока, Европе, итд., Чинећи међународну везу!

Предузећа култура

У процесу развоја изградње елемената са више елемената, Ц-Стар је посветио велику пажњу неговању свеобухватног квалитета запослених, успостављању организације учења и стварању конкурентске културе, са којом се у међувремену неговао менаџмент тим упознат са руковођењем модернизованим предузећима. у стању су да успоставе висококвалитетни индустријски тим за Ц-СТАР производе! Одлична култура предузећа формира јаку кохезију! Ц-СТАР пружа сјајну платформу за запослене да покажу свој таленат и сопствену вредност. То је напредна култура предузећа која омогућава Ц-СТАР-у да се развија даље и даље!


Заједничким напорима свих запослених Ц-СТАР-а и његових партнера неизоставни допринос постизању тако великих достигнућа! Интегритет и великодушност, суштина оријенталне културе, савршено су представљени међу Ц-СТАР људима. Током протеклих 16 година, Ц-СТАР је увек узимао Ц-СТАР културу као пробој да би основао хармонично предузеће и водио наше штабове да комбинују лични идеал и компанију, на који ће се начин остварити сопствена вредност остварујући стратешки стратешки циљ компаније!Сертификати:

Године 2011, прошао је ИСО9001: 2008

2012. године добио ГСВ (САД)

У 2013. години стекао је алибаба злато предузеће

Значај се придавао истраживању производа и квалитету и добили смо преко 100 различитих патената. Такође су доступни сертификати попут ЦЕ, РоХС, ФЦЦ и УЛ2272.