Saldo skejtbord

Saldo skejtbord

Alukard 6,5 inčni jedan točak lutaju sa hoverbordom koji električni balans ScooterModel br.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith razvoju puta i tehnologiju, vozila su vrlo normalni svima nama sada i

Detalji o proizvodu

Alukard 6,5 inčni jedan točak lutaju sa hoverbordom koji električni balans skuter

Broj modela: CS-501S

Boja: plava


1. opis

Sa razvojem puta i tehnologiju, vozila su potpuno normalno za sve nas, sada i konkretno, struje motorna vozila više nisu luksuz, takođe imamo više izbora koje možete odabrati, dok je jedan točak električni balans skuter, koji je popularna ekološke ishod za moderne ljude da se zabavljam, i vozi, samo jedan od njih!

ALUKARD jedan točak saldo skuter koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, gyro, motors, Samsung baterije i pametan sigurnost zaštićene tehnologije da se osigura sigurnost i oslobodi ljudske brige neočekivane gori ili eksplozije. Svi certifikati CE, takođe, FCC, UL i najvažnije, patent su dostupni za izvoz.

Broj modela: CS-501S

Ime proizvoda: Alukard 6,5 inиa jedan točak lutaju sa hoverbordom koji električni balans skuter

Penje se ugao: 15-20 stepeni

Kilometraža: 15-20km

punjač za ulazni napon: AC110 220V / 50-60Hz

indikator baterije: LED strujom je veća od 85% 4 svetla

sve jasno, smanjila sa strujom postepeno ugašeno

Domaći baterija punjiva litijum baterija 36V--4.4AH

Puni put: 1 čas

Pojedinačni točak motornog Veličina: 5.0 inča

Napajanje 300W

gume na naduvavanje gume

Pedale AGL: 9CM

guma prečnika: 14 * 12CM

Kontrolisati princip: klatno sistema

boja: plava, crvena, Crna, zlato

Pakovanje: 1pc / box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg u boji

auto telo volumen: 55.5 * 22 * 15 CM

2. slike proizvoda


5 kratak uvod za C-zvezda

C-zvezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnja, osavremenjene proizvodnih linija, injekcija kalupovanje mašina i druge napredne prateće opreme, C-zvezda je u stanju da prihvati i proizvodimo OEM i ODM naloge za razne vrste prednjim saldo skuter, ruka drži balans skuter, električni skejta i slično. Naši proizvodi prate taj trend ove industrije, a pod ažuriranje da zadovolje potrebe tržišta i potrošača. Dobar kvalitet i ugled doneo C-zvezda mnogim korisnicima iz USA, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Evropa, itd, pravljenje međunarodne veze održan! C-zvezda je podesiti da dizajnira i proizvede saldo skuter 2015 godine u okviru Brenda ALUKARD, koja je odmah postala veoma toplo-prodaja sport proizvod jednom kada je lansirano!

Par:Deca skuter Sledeći:Veliki toиak saldo skuter

Istraga