Vodio električni skejta

Vodio električni skejta

Alukard 6,5 inčni jedan točak lutaju sa hoverbordom koji električni balans Model br.: CS-501LColor: white1. DescriptionWith razvoj puta i tehnologiju, vozila su vrlo normalni svima nama sada i speci

Detalji o proizvodu

Alukard 6,5 inčni jedan točak lutaju sa hoverbordom koji električni balans

Broj modela: CS - 501L

Boja: bela

1. opis

Sa razvojem puta i tehnologiju, vozila su potpuno normalno za sve nas, sada i konkretno, struje motorna vozila više nisu luksuz, takođe imamo više izbora koje možete odabrati, dok je jedan točak električni balans skuter, koji je popularna ekološke ishod za moderne ljude da se zabavljam, i vozi, samo jedan od njih!

ALUKARD jedan točak saldo skuter koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, gyro, motors, Samsung baterije i pametan sigurnost zaštićene tehnologije da se osigura sigurnost i oslobodi ljudske brige neočekivane gori ili eksplozije. Svi certifikati CE, takođe, FCC, UL i najvažnije, patent su dostupni za izvoz.

Model numberCS - 501L

Skuter sa LED

Max load120kg

Max speed12km/h

Mileage16km izdržljivost

Max se popne capability≤ 30°

MaterialABS + PC

Battery36V 4.4AH litijum baterije

Naplatiti voltageINPUT: AC 110-220V, 50-60Hz

IZLAZ: 42V/2A

Naplatiti time1-2 sata

Motorno power500W

Radi temperatura-10℃ ~ 40℃

Neto weight10.5kg

Guma size6.5 inču

Proizvod size834 * 230 * 211mm

Platforma height6cm

ColorBlack/White

2. slike proizvoda

5 kratak uvod za C-zvezda

C-zvezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnja, osavremenjene proizvodnih linija, injekcija kalupovanje mašina i druge napredne prateće opreme, C-zvezda je u stanju da prihvati i proizvodimo OEM i ODM naloge za razne vrste prednjim saldo skuter, ruka drži balans skuter, električni skejta i slično. Naši proizvodi prate taj trend ove industrije, a pod ažuriranje da zadovolje potrebe tržišta i potrošača. Dobar kvalitet i ugled doneo C-zvezda mnogim korisnicima iz USA, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Evropa, itd, pravljenje međunarodne veze održan! C-zvezda je podesiti da dizajnira i proizvede saldo skuter 2015 godine u okviru Brenda ALUKARD, koja je odmah postala veoma toplo-prodaja sport proizvod jednom kada je lansirano!


Par:Veliki toиak saldo skuter Sledeći:VR 3D naočare

Istraga