2019 Proljeće Hong Kong Globalni izvori Izložba Dijeljenje putovanja je novi mainstream u industriji

- Apr 19, 2019-

亞洲國際博覽館.jpg


AsiaWorld-Expo.jpg


U aprilu 2019. godine, na sajmu AsiaWorld-Expo u Hong Kongu održan je Hong Kong Global Sources Spring Electronics Show, koji je okupio najnovije tehnološke proizvode. Ovogodišnji sajam elektronike bio je podijeljen u dvije sesije, Consumer Electronics Show i Show Mobile Mobile Electronics, uključujući i 11. travnja. Također ima najveći izložbeni prostor za računalne proizvode i automobilsku elektroniku u Hong Kongu. Kao jedna od izložbi svjetske klase, Global Sources Electronics Show privlači više od 60.000 kupaca iz 150 zemalja i regija. Dobavljači i brendirane kompanije iz Kine i drugih dijelova Azije prikazuju svoje odlične proizvode na ovoj platformi. Pravi partner.


Za pametne proizvođače putničke industrije, ovo je odlična platforma za predstavljanje svojih proizvoda međunarodnim kupcima. Stoga je izložba Globalni izvori jedna od izložbi pametne mobilnosti.


HiC-star Expo.jpg


HiC-star gamepad.jpg


HiC-star scooter.jpg


Kao proizvođač perifernih uređaja i industrije pametne mobilnosti, HiC-star sigurno neće biti odsutan sa izložbe. Izložbe potrošačke elektronike održane u 11-14 sati će biti izložene zajedno sa skuterima i proizvodima za igru.


rugby unicycle.jpg


Nakon obilaska izložbenog prostora, autor je otkrio nekoliko novih igračaka, posebno ragbi unicycle. U poređenju sa običnim unicyclesima, ragbi je lakši za rukovanje i pogodan je za početnike.


Electric surfboard.jpg


Skuter koji trči po zemlji je dovoljan. Tu je i skateboard koji može da radi na vodi. Električne daske za jedrenje na vodi, prijatelji koji vole surfanje mogu obratiti pažnju.


diving supplies.jpg


Water propeller.jpg


Tu je i voda koja teče, naravno, podvodno trčanje, ovo je oprema za vodene sportove, može pomoći u vodi.


Product packaging design.jpg


Candy packaging.jpg


Ambalaža izlagača je zanimljivija, izgleda kao slatkiš, a zapravo je nešto poput slušalica i podatkovnih kablova.


Pixel style.jpg


Pixel style decoration.jpg


Booth decoration.jpg


Stil dekoracije ovog štanda je veoma dobar, stil piksela je zaista nostalgičan.


Na prošloj izložbi je takođe rečeno da kupci dolaze na naš štand da vide da li skuter može da pita da li se može podeliti. Očigledno je da su skejtbordi u inozemstvu vrući, tako da je većina proizvoda izlagača koncentrirana na električne skutere, nakon čega slijede električni bicikli, neke tvrtke za kupovinu imaju vlastiti skup zajedničkih rješenja, samo trebaju odabrati skutere, a neki dobavljači skutera imaju svoja zajednička rešenja za skateboard da bi kupcu pružila uslugu na jednom mjestu.


爱路卡登CS-518电动滑板车


NOVO: Alucard CS-518 Sklopivi električni skuter


Kako bi prošle godine iskoristili tržišne mogućnosti i koristili stare proizvode kao rješenje za dijeljenje, mnogi proizvođači su imali mnogo problema, pa je potrebno prilagoditi modele kako bi dobili zadovoljavajući odgovor.

Par:Uvod u HiC-star Balance Scooter Sledeći:Информације о изложби ХиЦ-стар Април 2019