АЛУЦАРД Ламборгхини Стиле 2 СЕЛФ БАЛАНЦЕ СЦООТЕР КОЛЕСА 6,5 цм са БЛУЕТООТХ ПЛАВОМ

АЛУЦАРД Ламборгхини Стиле 2 СЕЛФ БАЛАНЦЕ СЦООТЕР КОЛЕСА 6,5 цм са БЛУЕТООТХ ПЛАВОМ

АЛУЦАРД Ламборгхини Стиле 2 СЕЛФ БАЛАНЦЕ СЦООТЕР 6,5 ИНЦХ ВИТХ БЛУЕТООТХ БЛУЕ, МОДЕЛ: ЦС-603Б БОЈА: ПЛАВА 1. Опис Алуцард скутер са 6,5 "точкама Ламборгхини стил са блуетоотх-ом је интелигентно, технолошки напредно решење које пружа кориснику ...

Detalji o proizvodu

АЛУЦАРД Ламборгхини Стиле 2 СЕЛФ БАЛАНЦЕ СЦООТЕР СЕЛФ БАЛАНЦЕ 6,5 ИНЦХ ВИТХ БЛУЕТООТХ БЛУЕ ,

МОДЕЛ: ЦС-603Б

Боја: плава


1. Опис

Алуцард скутер са 6,5-точковним точковима Ламборгхини стил са блуетоотх-ом је интелигентно, технолошки напредно решење које обезбеђује лични кретање корисника заснованим на принципима динамичког балансирања који рачунају корисников центар гравитације помоћу жироскопа и сензора за убрзање. Користећи најновије технологије и производне процесе, сваки скутер прође строго тестирање за контролу квалитета. Са својим светлом, максималном тежином, преносивим дизајном, лакоћом коришћења, опсегом и услугом ОЕМ-а.


АЛУЦАРД скутер за балансирање на два точка користи најбоље сировине као што су главна плоча, гиро, мотори, Самсунг батерија и интелигентна заштићена технологија, како би се осигурала његова сигурност и ослободила се људи неочекиваних пуцања или експлозије. Сви цертификати као што су ЦЕ, РоХС, ФЦЦ, УЛ и што је најважније, патент су доступни за извоз.

Модел бр:

ЦС-603Б

Назив производа

Алуцард Ламборгхини Стиле 2 Вхеел Селф-Баланце Сцоотер 6,5-инчна кола са БЛУЕТООТХ БЛУЕ

Материјал:

АБС + ПЦ

Макс оптерећење:

120КГ

Максимална брзина:

12км / х

Мак Километража:

18-20км

Батерија:

4400мАх / Сумсунг / ЛГ батерија                           

Снага мотора:

500-700В

Мак угао нагиба:

≤ 30 °

Нето тежина:

12КГ

Време пуњења:

3 сата

Величина гуме:

6.5инцх (171мм)

Напон пуњења:

АЦ 110-220В 50-60Хз

Боја:

Црвено, црно, бело, плаво, Глод, зелено, прилагођено.


Овај одељак вам даје информације и упозорења о коришћењу балансне плоче , тако да можете бити потпуно сигурни док се забавите. Да бисте могли безбедно уживати у вашој балансној табли, прочитајте ове смернице за кориснике прво. Посебно обратите пажњу на упозорења корисника, јер ћете морати имати на уму када возите свој балансни скутер ако желите имати сигурно и угодно искуство.

Par:АЛУЦАРД Книгхт Стиле 2 КОЛЕСА САМО БАЛАНЦЕ СЦООТЕР 6,5 ИНЦХ са БЛУЕТООТХ СПЕАКЕР & РЕМОТЕ ЦОНТРОЛ РЕД Sledeći:ЦС-504 Фолдинг Тво Вхеелс Електрични Скатебоард Схоцкинг Прооф

Istraga