АЛУЦАРД Ламборгхини Стиле 2 СЕЛФ БАЛАНЦЕ СЦООТЕР СЕЛФ БАЛАНЦЕ 6,5 ИНЦХ ВИТХ БЛУЕТООТХ ВХИТЕ

АЛУЦАРД Ламборгхини Стиле 2 СЕЛФ БАЛАНЦЕ СЦООТЕР СЕЛФ БАЛАНЦЕ 6,5 ИНЦХ ВИТХ БЛУЕТООТХ ВХИТЕ

АЛУЦАРД Ламборгхини Стиле 2 СЕЛФ БАЛАНЦЕ СЦООТЕР 6,5 ИНЦХ са БЛУЕТООТХ ВХИТЕ, МОДЕЛ: ЦС-603Б БОЈА: БЕЛА 1. Опис Алуцард скутер са 6,5 "точкама Ламборгхини стил са БЛУЕТООТХ ВХИТЕ је интелигентно, технолошки напредно решење које пружа кориснику лично покретање ...

Detalji o proizvodu

АЛУЦАРД Ламборгхини Стиле 2 СЕЛФ БАЛАНЦЕ СЦООТЕР САМЕ БАЛАНЦЕ 6,5 ИНЦХ ВИТХ БЛУЕТООТХ ВХИТЕ ,

МОДЕЛ: ЦС-603Б

БЕЛА БОЈА


1. Опис

Скутер Алуцард са 6,5-точковним точковима Ламборгхини стил СА БЛУЕТООТХ ВХИТЕ је интелигентно, технолошки напредно решење које пружа лично покретање корисника засновано на принципима динамичког балансирања који израчунавају корисников центар гравитације помоћу жироскопа и сензора за убрзање. Користећи најновије технологије и производне процесе, сваки скутер прође строго тестирање за контролу квалитета. Са својим светлом, максималном тежином, преносивим дизајном, лакоћом коришћења, опсегом и услугом ОЕМ-а.


АЛУЦАРД скутер за балансирање на два точка користи најбоље сировине као што су главна плоча, гиро, мотори, Самсунг батерија и интелигентна заштићена технологија, како би се осигурала његова сигурност и ослободила се људи неочекиваних пуцања или експлозије. Сви цертификати као што су ЦЕ, РоХС, ФЦЦ, УЛ и што је најважније, патент су доступни за извоз.

Модел бр:

ЦС-603Б

Назив производа

Алуцард Ламборгхини Стиле 2 Вхеел Селф-Баланце Сцоотер 6,5-инчна кола са БЛУЕТООТХ ВХИТЕ

Материјал:

АБС + ПЦ

Макс оптерећење:

120КГ

Максимална брзина:

12км / х

Мак Километража:

18-20км

Батерија:

4400мАх / Сумсунг / ЛГ батерија                           

Снага мотора:

500-700В

Мак угао нагиба:

≤ 30 °

Нето тежина:

12КГ

Време пуњења:

3 сата

Величина гуме:

6.5инцх (171мм)

Напон пуњења:

АЦ 110-220В 50-60Хз

Боја:

Црвено, црно, бело, плаво, Глод, зелено, прилагођено.

2. Слике производа

Изгубили сте равнотежу, пуцали у објекте или пали са балансне табле и повредили се у било ком тренутку! Да бисте то избегли, проверите да ли сте добро прочитали упутство за употребу пре употребе. Пре коришћења вашег самоотпорног скутера , проверите да ли функционише исправно и да сте упознати са коришћењем свих додатака.

. Када учите како да возите балансну плочу, уверите се да носите заштитну опрему, као што је кацига, кољена, колут, итд.

. Овај производ је дизајниран само за ношење једне особе и не може се користити за вас да бисте превезли друге људе!


Par:АЛУЦАРД Ламборгхини Стиле 2 СЕЛФ БАЛАНЦЕ СЦООТЕР 6.5 ИНЦХ са БЛУЕТООТХ РЕД Sledeći:БАЛАНЦЕ СЦООТЕР 6,5 ИНЦХ ВИТХ БЛУЕТООТХ БЛАЦК

Istraga