Vodio balansiranje skuter

Vodio balansiranje skuter

Alukard novi 8 inča dva točka pametan Self balansiranje skutera sa modelom koji je vodio: CS-813Color: Blue1.Products & brend DescriptionWith razvoju puta i tehnologiju, vozila su vrlo normalno da sve

Detalji o proizvodu

Alukard novi 8 inča dva točka pametan Self balansiranje skutera sa Led

Model: CS-813

Boja: plava

1. proizvodi & Opis brend

Sa razvojem puta i tehnologiju, vozila su potpuno normalno za sve nas, sada i konkretno, struje motorna vozila više nisu luksuz, takođe imamo više izbora koje možete odabrati, dok prednjim električni balans skuter, koji je popularna ekološke ishod za moderne ljude da se zabavljam i jahati, je samo jedan od njih!

ALUKARD prednjim saldo skuter koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, gyro, motors, Samsung baterije i pametan sigurnost zaštićene tehnologije da se osigura sigurnost i oslobodi ljudske brige neočekivane gori ili eksplozije. Svi certifikati CE, takođe, FCC, UL i najvažnije, patent su dostupni za izvoz.

Parametri za 8 inčni električni skuter

Ime Brenda

ALUKARD

Veličina guma

8 inča

MAX brzina

12km/h

MAX nagiba

30°

Opterećenje

120kg

Kapacitet baterije

4400WH

Operacija udaljenost

15KM - 20KM

Puni put

2-3 sata

Veličina proizvoda

66 * 25 * 26 CM

Adapter napajanja

AC110-AC220V 50-60HZ

Opcije boja

Bilo koje boje je moguće prilagoditi

Stopalo-podloga za boju opcije

Crno Stopalo-naramenice, Crveni stopalo-jastučića i plavi stopalo-jastučića

2. slike proizvoda


3. veћbaљ savjete o sebi saldo skuter

Ovde su neki sigurnosni Savjeti za korištenje B-dasku ispred:

* Nosi udobne sportske garderobe i ravne cipele, da tvoj pokret nije ograničena.

* Trening jahanje tvoj odbor u otvorene prostore, dok su nekad si se u odboru, napred, ide unazad, pretvara, zaustavljanje i silazi.

* Vožnja na stan, ni izranja.

* Ako naiđete na nepoznat teren, vozi polako i nikad ne dozvolite B-tablu napuštanje tlo.

* Sebi saldo skuter je osmišljen za jahanje preko ravni teren i upotrebu na neravnom terenu će uticati na tvoju brzinu i pokreta.

* Obrati posebnu pažnju ako i dalje niste zadovoljni jahanje sebi izbalansirati skuter, i ako naiđeš na neki Kolskog ili prepreke, pažljivo proverite da definitivno moći ćete proći pre nego što krene napred.

4. korak po korak Vodič za pomoću Self skutera za balansiranje

1. korak: Lagano pritisnite dugme uključeno/isključeno da upalimo odbor.

2. korak: Podešavanje odbora bilansna mehanizam.

3. korak: Mesto stopalo na jednom od stopala umetke, sačekajte indikator da zapali, a onda stani na drugu nogu platformu za drugim stopalom.

4. korak: Kada stojite stably na dasci, koristite svoje centra gravitacije da režira u kom pravcu se daska krece - nagni unapred ili unazad da premestite u tom pravcu, ili besplatno spin - ali pobrini se da te ne naginji se previše.

5. korak: Koristite odbor da skrenu levo i desno.

6. korak: Skini odbor. Ti odstupi proveriti odbor pravilno raspoređen, skloni se u pozadini Upravnog odbora s jednom nogom prvo i onda odstupi sa drugim.

5. C-STAR profil

C-zvezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa super sposobnosti za projektovanja i izrade, modernizovane proizvodne linije, injekcija kalupovanje mašinu i napredne druge prateće opreme, C-zvezda je u stanju da prihvati i proizvodimo OEM i ODM naloge za razne vrste prednjim saldo skuter, ruka drži balans skuter, sebi bilansna vozila, električni skejta i slično. Naši proizvodi prate taj trend ove industrije, a pod ažuriranje da zadovolje potrebe tržišta i potrošača. Dobar kvalitet i ugled doneo C-zvezda mnogim korisnicima iz USA, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Evropa, itd, pravljenje međunarodne veze održan! C-zvezda je podesiti da dizajnira i proizvede sebi saldo skuter 2015 godine u okviru Brenda ALUKARD, koja je odmah postala veoma toplo-prodaja sport proizvod jednom kada je lansirano!Par:8 inča za odrasle skuter Sledeći:10 inčni Leteжi skejt sa regulator

Istraga