Deca skuter

Deca skuter

Trgovina na veliko ALUKARD 4.0 INČNI PREDNJIM IZBALANSIRATI SCOOTERModel br.: CS-401Color: red1. DescriptionWith razvoj puta i tehnologiju, vozila su vrlo normalno da sve nas sada i konkretno, th

Detalji o proizvodu

TRGOVINA NA VELIKO ALUKARD 4.0 INČNI PREDNJIM SALDO SKUTER

Broj modela: CS-401

Boja: crvena

1. opis

Sa razvojem puta i tehnologiju, vozila su potpuno normalno za sve nas, sada i konkretno, struje motorna vozila više nisu luksuz, takođe imamo više izbora koje možete odabrati, dok prednjim električni balans skuter, koji je popularna ekološke ishod za moderne ljude da se zabavljam i jahati, je samo jedan od njih!

ALUKARD prednjim saldo skuter za decu koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, gyro, motors, Samsung baterije i pametan sigurnost zaštićene tehnologije da se osigura sigurnost i oslobodi ljudske brige neočekivane gori ili eksplozije. Svi certifikati CE, takođe, FCC, UL i najvažnije, patent su dostupni za izvoz.

Parametri za ALUKARD električni skuter

Veličina

4.0 inča

Napajanje

250W * 2

MAX brzina

5km/h

MAX nagiba

10% popusta

MAX težina utovara

60kg

Kapacitet baterije

2200WH

Operacija udaljenost

8-10 KILOMETARA

Puni put

2 sata

Veličina proizvoda

66 * 25 * 26 CM

N.W

5.0 KG

Adapter napajanja

AC110-AC220V 50-60HZ

Opcije boja

Bilo koje boje je moguće prilagoditi

2. slike proizvoda


3.Step-po-korak Vodič za korišćenjem table bilansna

Pre upotrebe 4.0 inčni balansiranje odbor za decu po prvi put, roditelji mora pročitajte sva uputstva detaljno kako bi razumeli najsigurniji put da se vozim.

1. korak: Lagano pritisnite dugme uključeno/isključeno da upalimo odbor za balansiranje.

2. korak: Mesto stopalo na jednom od stopala umetke, sačekajte indikator da zapali, a onda stani na drugu nogu platformu za drugim stopalom.

3. korak: Kada stably vi stojite na tabli, koristite svoje centar gravitacije koja usmerava puta, skuter poteza-Nagni se tek ili unazad da premestite u tom pravcu, ili besplatno spin- ali pobrini se da te ne naginji se previše.

Napomena: Saldo skuter za decu sme da se koristi ako to nije raspoređen. Ako to nije potpuno horizontalno, tvoja deca Oglasiće se upozorenja kada su Nagazi i saldo odbor će ući režim zaštite automatski balans.

Bezbedno korišćenje bilansna dasku

4. korak: Koristite tablu da skrenite desno i levo.

5. korak: Skini bilansna odbora, i skloni se u zadnjem delu bilansna odbor s jednom nogom prvi i korak sa onim drugim.

Napomena: zabranjeno je da se i nagli, okrene se dok smo u velikim brzinama, i ovo bi mogao biti nesiguran.

Okrenite bilansna dasku dok kroz uzviљenje, kao ovo izaziva skuter izgubiti ravnotežu.

Vidim sliku sledeće stranice.

Slika: prelazak na desnu nogu na lijevo, i krene napred sa leve strane da skrenete desno.

4. sigurna upotreba uputstva

Ovaj odeljak vam daje informacije i upozorenja o upotrebi bilansna odbora, da bi ostala na sigurnom dok se zabavljam. Tako da možeš uživati u tvoj bilansna odbor bezbedno, pročitajte prvi put kroz ova korisnička uputstva. Posebno obratite pažnju da korisnik upozorenja, kao i Morat ćete ovaj teret na umu kada jahanje tvoj bilansna skuter, ako želite da imate iskustva u sigurnom i udobnom.

Upozorenje!

. Tvoja deca su lako izgubiti ravnotežu, pada u objekte ili otpasti saldo skuter i u bilo kom trenutku da se povredi! Da biste to izbegli, uverite se da ste detaljno pročitali korisnički vodič pre upotrebe. Uverite se da ispravno funkcioniše i da ste upoznati sa kako koristiti svu opremu, pre nego što vam deca koriste.

. Kada je učenje kako da vozim tvoj bilansna odbor, da se sigurno si nosio zaštitnu opremu, kao što su kacige, štitnike za kolena, lakat jastučića, itd.

. Ovaj proizvod je samo dizajniran da nosi jedno dete, a je se ne koristi za tebe da prevoze drugim ljudima o!

. Nemoj da zamenite motor je alternativa nezavisnog proizvođača.

. Deca koja masa više od 50KG nije moguće koristiti ovaj proizvod.

. Upotreba saldo skuter podložne su lokalni saobraćajne propise. Uverite se da se poštuju u blizini peљaci.

. Dok koristeći 4,5 inčni električni skuter, pazite na prepreke u prednji deo tebe i udaljenost-imati jasnu crtu ili pogled će vam pomoći da vozim van opasnosti!

. Govorim da, kada jahanje odbor kolena blago savijena i a svoje telo opustilo tako da oni mogu da sebe izbalansirana.

. Dok sam jahala sebi saldo skuter, ostati oba ravno na stopalo umetke.

. Molim te pitaj svoju decu da nosiš razumna sportske garderobe kada koristite ovaj proizvod, kada ovo ces im pomoci da brže reaguju na hitne pozive.

. Ako tvoja deca su robijali sa nekim drugim na drugi skuter balans, uverite se da stalno dovoljno rastojanje između daske da izbegnem sudara.

. Svoj ' nije dobra ideja da bi se udaljile, dok sam jahala tvoj balansiranje odbora, od strane uzimanje telefonskih poziva, slušanje muzike ili jednostavno tonjenje u fantazija!

. Ne smije jahati tvoj skuter balans u oblasti tamna ili slabo lit.

. Samo koristite samo-bilansna odbora kada to funkcionira ispravno, ako ne, i prekini odmah.

. Nemojte da koristite na strmim pomije.

. Protectors(supplied) se uvek treba koristiti kada koristite svoj skuter.

5 kratak uvod za C-zvezda

C-zvezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa super sposobnosti za projektovanja i izrade, modernizovane proizvodne linije, injekcija kalupovanje mašinu i napredne druge prateće opreme, C-zvezda je u stanju da prihvati i proizvodimo OEM i ODM naloge za razne vrste prednjim saldo skuter, ruka drži balans skuter, nervnim vozila, električni skejta i slično. Naši proizvodi prate taj trend ove industrije, a pod ažuriranje da zadovolje potrebe tržišta i potrošača. Dobar kvalitet i ugled doneo C-zvezda mnogim korisnicima iz USA, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Evropa, itd, pravljenje međunarodne veze održan! C-zvezda je podesiti da dizajnira i proizvede saldo skuter 2015 godine u okviru Brenda ALUKARD, koja je odmah postala veoma toplo-prodaja sport proizvod jednom kada je lansirano!


Par:15 inčni pametan skuter sa regulator Sledeći:Saldo skejtbord

Istraga