3D virtualna stvarnost slušalice

3D virtualna stvarnost slušalice

3D naočare II VR VR kutiju za pametne PhoneModel: CS-VR01Color: WhiteThis VR kutija je sjajan dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Lako je da stavi tvoje pametne ph

Detalji o proizvodu

3D naočare VR VR kutija II za pametni telefon

Model: CS-VR01

Boja: bela

Ovo polje za VR je sjajan dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Lako se tamo stavila tvoj pametni telefon i zgodno da radimo i koristite je. Sa ovom VR kutiju, možeš da je prekrasno iskustvo.

1. opis

Materijal: reciklirati ABS

Objektiv: Freљnelova

FOV:90 °

Veličina za smartphone: 4,7-6 inča

Usvojeni CE, takođe

Aplikacija

1. boja opcije: crni, beli

Napomena: više boja kao crvena, plava, žuta ili orange su dostupni sa količinom preko 500kom

2. za smart telefon 6.0 4,7 inča

Pakovanje Detalji:

Prodajnim Veličina: 11,5 * 19 * 14,5 CM

Maloprodaja G.W:309 g

Karton Veličina: 57 * 45 * 40cm

30 pcs/ctn

G.W: 11KG

2. slike proizvoda


5 kratak uvod za C-zvezda

C-zvezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa super sposobnosti za projektovanja i izrade, modernizovane proizvodne linije, injekcija kalupovanje mašinu i napredne druge prateće opreme, C-zvezda je u stanju da prihvati i proizvodimo OEM i ODM naloge za razne vrste prednjim saldo skuter, ruka drži balans skuter, sebi bilansna vozila, električni skejta i slično. Naši proizvodi prate taj trend ove industrije, a pod ažuriranje da zadovolje potrebe tržišta i potrošača. Dobar kvalitet i ugled doneo C-zvezda mnogim korisnicima iz USA, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Evropa, itd, pravljenje međunarodne veze održan! C-zvezda je podesiti da dizajnira i proizvede sebi saldo skuter 2015 godine u okviru Brenda ALUKARD, koja je odmah postala veoma toplo-prodaja sport proizvod jednom kada je lansirano!


Par:Virtualna dvogled Sledeći:3D virtualna stvarnost

Istraga