3D virtualna stvarnost

3D virtualna stvarnost

Google VR kutiju prenosni 3D GlassesModel: CS-VR18Color: WhiteThis VR kutija je sjajan dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. To je lako da stavim tvoj pametni telefon u to, a to je

Detalji o proizvodu

Google VR kutiju prenosni 3D naočare

Model: CS-VR18

Boja: bela

Ovo polje za VR je sjajan dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Lako se tamo stavila tvoj pametni telefon i zgodno da radimo i koristite je. Sa ovom VR kutiju, možeš da je prekrasno iskustvo.

1. opis

Materijal: ABS

Objektiv: aspherics za anti-distorzija, sa 40mm diamter i 5,2 povećavanja

puta

Prečnik: 40mm

FOV:102 °

možete se vadi do spone za čišćenje

koristite sa golim okom sa shortsight ispod 600°

Aplikacija

1. za PC 4-6,5 inča

2. opcija boja: bela

Napomena: više boja kao, zlato, sivo crno -crvene su dostupni sa količinom preko 1000kom pakovanje detalje:

Proizvod Veličina: 194 * 117 * 127mm

Prodajnim Veličina: 215 * 135 * 135mm

proizvod N.W:263g

proizvod G.W:393g

30pcs/ctn

G.W: 13KG

2. slike proizvoda

5 kratak uvod za C-zvezda

C-zvezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa super sposobnosti za projektovanja i izrade, modernizovane proizvodne linije, injekcija kalupovanje mašinu i napredne druge prateće opreme, C-zvezda je u stanju da prihvati i proizvodimo OEM i ODM naloge za razne vrste prednjim saldo skuter, ruka drži balans skuter, sebi bilansna vozila, električni skejta i slično. Naši proizvodi prate taj trend ove industrije, a pod ažuriranje da zadovolje potrebe tržišta i potrošača. Dobar kvalitet i ugled doneo C-zvezda mnogim korisnicima iz USA, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Evropa, itd, pravljenje međunarodne veze održan! C-zvezda je podesiti da dizajnira i proizvede sebi saldo skuter 2015 godine u okviru Brenda ALUKARD, koja je odmah postala veoma toplo-prodaja sport proizvod jednom kada je lansirano!
Par:3D virtualna stvarnost slušalice Sledeći:3D VR naočare

Istraga