3D VR naočare

3D VR naočare

Kartonska VR 3D glassesModel: CS-VRBOXColor: WhiteThis VR kutija je sjajan dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Lako je da stavi svoj pametni telefon u njemu, i to je convenie

Detalji o proizvodu

Kartonska VR 3D naočare

Model: CS-VRBOX

Boja: bela

Ovo polje za VR je sjajan dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Lako se tamo stavila tvoj pametni telefon i zgodno da radimo i koristite je. Sa ovom VR kutiju, možeš da je prekrasno iskustvo.

1. opis

Objektiv: smola

Materijal: ABS + PC

Objektiv prečnik: 42 mm

Delovi: poliuretan + memerable pene.

FOV:115 "

Aplikacija

1. za smartphone 4,7-6 inča

Boja opcije: beli

Napomena: ostale boje dostupne sa količinom preko 1000kom

Pakovanje Detalji:

Prodajnim Veličina: 20.5 * 14,5 * 15.5 CM

Maloprodaja N.W:567g, G.W, 410g

Karton Veličina: 73.5 * 42 * 51 cm

30PCS/ctn

2. proizvod slike5 kratak uvod za C-zvezda

C-zvezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa super sposobnosti za projektovanja i izrade, modernizovane proizvodne linije, injekcija kalupovanje mašinu i napredne druge prateće opreme, C-zvezda je u stanju da prihvati i proizvodimo OEM i ODM naloge za razne vrste prednjim saldo skuter, ruka drži balans skuter, sebi bilansna vozila, električni skejta i slično. Naši proizvodi prate taj trend ove industrije, a pod ažuriranje da zadovolje potrebe tržišta i potrošača. Dobar kvalitet i ugled doneo C-zvezda mnogim korisnicima iz USA, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Evropa, itd, pravljenje međunarodne veze održan! C-zvezda je podesiti da dizajnira i proizvede sebi saldo skuter 2015 godine u okviru Brenda ALUKARD, koja je odmah postala veoma toplo-prodaja sport proizvod jednom kada je lansirano!


Par:3D virtualna stvarnost Sledeći:VR Headset

Istraga