VR Headset

VR Headset

3D naočare VR kutiju 3D virtualna stvarnost GlassesModel: CS-VR08Color: GreyThis VR kutija je sjajan dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Lako se tamo stavila tvoj pametni telefon

Detalji o proizvodu

3D naoиare VR kutiju 3D virtualna stvarnost čaše

Model: CS-VR08

Boja: siva

Ovo polje za VR je sjajan dodatak i uređaj za divno iskustvo gledanja filmova. Lako se tamo stavila tvoj pametni telefon i zgodno da radimo i koristite je. Sa ovom VR kutiju, možeš da je prekrasno iskustvo.

1. opis

Materijal: savija papir

Objektiv: aspheric veliki objektiv

Pozajmljuje prečnik: 37mm

Aplikacija

Za smartphone ispod 6.0 inču

Boja: isto kao i savija papir

Napomena: boja može se prilagoditi sa količinom preko 1000kom

Pakovanje Detalji:

50pcs/ctn, 16KG

2. slike proizvoda


5 kratak uvod za C-zvezda

C-zvezda industrijske LIMITED je osnovana 2000. Sa super sposobnosti za projektovanja i izrade, modernizovane proizvodne linije, injekcija kalupovanje mašinu i napredne druge prateće opreme, C-zvezda je u stanju da prihvati i proizvodimo OEM i ODM naloge za razne vrste prednjim saldo skuter, ruka drži balans skuter, sebi bilansna vozila, električni skejta i slično. Naši proizvodi prate taj trend ove industrije, a pod ažuriranje da zadovolje potrebe tržišta i potrošača. Dobar kvalitet i ugled doneo C-zvezda mnogim korisnicima iz USA, jugoistočnoj Aziji, Bliskom istoku, Evropa, itd, pravljenje međunarodne veze održan! C-zvezda je podesiti da dizajnira i proizvede sebi saldo skuter 2015 godine u okviru Brenda ALUKARD, koja je odmah postala veoma toplo-prodaja sport proizvod jednom kada je lansirano!
Par:3D VR naočare Sledeći:Virtualna stvarnost dvogled

Istraga